Navigace: Doma PVDS Kurzy potápění UDI

Potápěčské kurzy UDI

Email Tisk PDF

UDI - United Diving Instructors

Německá potápěčská asociace UDI je jediná asociace, která se zabývá potápěčským výcvikem dětí od 6let.
UDI je zastřešena asociací CMAS, ale protože jiné komerční asociace řešili potápěčské kurzy od 15 let + přišla UDI s návrhem věnovat se dětem již od 6 let a obohacovat jejich potápěčské dovednosti. Nejedná se o žádné potápění do hloubek nebo potápění s přístrojem. Jde čiště jenom o to, aby Vaše dítě mělo k vodě a potápění vztah již od ranného věku.

Pokud máte děti a Vy sám už jste potápěč, tak je to nejlepší řešení, jak se hezky zapotápět a ještě mít možnost zaměstnat své dítě :)

Junior Diver *(od 6-8let)
Nejzákladnější kurz potápění. Jedná se pouze o bazenové lekce s použitím základního potápěčského vybavení ABC (maska, šnorchl a ploutve).  Cena kurzu 500,-Kč (cena nezahrnuje certifikaci a bazén).

Junior Diver **(od 8-9let)
Pokračování Junior Diver *. V tomto kurzu se naučíte buddy system a základy fyziky. Cena kurzu 750,-Kč (cena nezahrnuje certifikaci a bazén).

Junior Diver ***(od 10-11let)
V tomto kurzu už se dozvíte více z přístrojového potápění a prohloubíte své znalosti o krátké povídání ze zdravovědy. Cena kurzu 750,-Kč (cena nezahrnuje certifikaci a bazén).

Pool Diver (od 12-14let)
Poprvé se podíváte pod vodní hladinu s potápěčským přístrojem do maximální hloubky 3 metrů. Cena kurzu 1000,- Kč (cena nezahrnuje certifikaci a bazén).