Navigace: Doma SK Leon o.s.

SK LEON o.s.

Email Tisk PDF

Vítáme Vás na stránkách sportovního klubu SK LEON o.s.

SK LEON byl založen v roce 2002 u jeho zrodu stál současný předseda a hlavní trenér Petr Václavík.
SK LEON vznikl na půdě soukromé tělocvičny v Kung-fu Centru v Mostě a navázal na jeho tradice. V tomto bodě se historie SK LEON a Kung-fu Centra spojuje a proto lze mluvit o sportovních úspěších, které sahají až do roku 1992, kdy se Petr Václavík rozhodl k výuce Kung-fu, které se věnoval od roku 1990 přiřadit výuku Kickboxu. Závodníky Kung-fu Centra bylo možno spatřit již na mezinárodním turnaji Vinna Open 92. Od roku 1995 jsou závodníci Kung-fu Centra pravidelně členy České reprezentace.

Naučte se některé bojové umění či sport.

Chcete se naučit nějaké bojové umění nebo bojový sport? Prostě zkusit něco nového? Nějakou novou formu fyzické aktivity, či jen začít sportovat, zvednout si sebevědomí a naučit se bránit psychicky i fyzicky? Nebo jste starostlivý rodiče a chcete svému dítěti dopřát správný fyzický rozvoj? Nebo jste již v dospělém věku, trávíte celé dny prací a nevíte, kde načerpat duševní sílu a zároveň vybít přebytečnou sílu fyzickou?

Rodiče:
Vaše děti zaměstnáme, zajistíme jejich přirozený rozvoj, naučíme je soustředit se, poslouchat a to vše nenáročnou hravou formou s prvky bojových umění nebo sportů.

Vás mládež a dospělí:
naučíme sebeobraně v situacích, které mohou v běžném životě nastat, posílíme Vaši tělesnou schránku, zvýšíme Váši psychickou i fyzickou odolnost a to vše v přátelském kolektivu.

Zaujala Vás naše nabídka? Chcete opravdu dělat něco se svým životním stylem? 
Vyberte si z nabídky, kterou Vám SK LEON nabízí:

Bojové umění
Siu Lum Pai Kung-fu, Hung Kuen Kung-fu, Choi Li Fut Kung-fu, Wu Shu – Taolu, Sanshou , Tai Chi Chuan

Bojové sporty
Kickbox - Semicontact, Lightcontact, Fullcontact, Box

Potápění
Pořádání potápěčských expedic do exotických destinací
Pořádání potápěčských akcí na území ČR
Pořádání potápěčských dovolených v Chorvatsku